Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger i arbeid

Om Asp Rørservice

Asp Rørservice er et utradisjonelt rørleggerfirma som ble etablert i 2007. Vi er utradisjonelle i forbindelse med nyskapning innen energi og varme. 

Nå har vi hatt æren av å hjelpe bedrifter og privatpersoner med store og små utfordringer innenfor vårt felt i mange år. Asp Rørservice er totalleverandør av gass-, varme- og kjøleanlegg. Vi tilbyr jord-, berg- og sjøvarme med vannbåren anlegg. Vi utfører også industri-rørlegging, samt tradisjonell rørlegging.

Som medlem av VB finnes det mange fordeler ved å velge oss

Våre 200 rørleggerbedrifter og fagfolkene vi har får daglig muligheten til å utføre et vidt spekter av oppdrag for stadig flere kunder rundt omkring i vårt langstrakte land: Enten det er i store eller små hus, næringsbygg, skoler, skip, sykehus eller andre offentlige bygg – vi gir råd, installerer, drifter og vedlikeholder alt du kan tenke deg innen de tre områdene – og vi gjør det for både privat- og proffmarkedet.

  • VB samarbeider med Boligmappa.no, boligens eget servicehefte på nett. Det som vi i VB gjør i din bolig kan du også finne igjen der. 

Samlet har vi i VB en enormt stor og mangfoldig kunnskap og erfaring: Vi kan og vi har gjort ting. Vi driver med bransjens beste opplæring og etterutdanning, vi har leverandører og samarbeidspartnere som har vært med oss i mange år, med nye og spennende produkter av høy kvalitet og god design. Og dette fellesskapet gjør oss også fleksible: Dryppende kran? Renovering av badet? Redusere energiforbruket? Eller skal du i gang med et helt nytt, stort byggeprosjekt der alt må på plass? Du kan bruke oss i VB uansett!