Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger

Våre tjenester

Ta kontakt om du ønsker et uforpliktende tilbud på noen av tjenestene nevnt under. 

Gass

I samarbeid med Statoil og Tolkon har vi levert gassanlegg til flere boliger. Vi har stått for nedsetting av tank, legging av rør i bakken og montering av sentraler og gasspeiser. Dessuten ansvar for distribusjonsnettet i huset, koblet opp forbrukerne og kjørt igang anlegget.

Varme

Vi kan tilby alt innen vannbåren varme. Her nevnes gulvvarme, radiatorer og gatevarme. Som varmekilde kan vi bruke fjernvarme, oljefyring, gasskjel, elektrokjel, jordvarme og luft til vann.

Sanitær

Vi kan levere sanitærutstyr etter ønske fra våre kunder. Gustavsberg, IFÕ og Porsgrunn er de vanligste varemerkene vi bruker. Gjennom våre grossister kan vi også levere andre merker.

Sprinkler

Vi utfører sprinkling av alt fra små til store anlegg. Vi kan tilby tradisjonell sprinkling av lokaler, vanntåkeanlegg, løsninger til storkjøkken, og i samarbeid med våre leverandører skreddersy anlegg etter kundens behov.

Rehabilitering

Vi gjennomfører hvert år rehabilitering av alt fra bad, kjøkken, eneboliger og leiligheter, til industribygg. Vi bistår kunden med løsningsforslag/tegninger.

Vi samarbeider med maler, snekker, flislegger og elektriker, for på denne måten å kunne tilby en komplett rehabilitering.